WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Chili Business Plus Aut. Automaat

€ 23.850,00

NLH-501-RF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €309 per maand
MINI 3-deurs Cooper Chili Business Plus Aut. Automaat
€ 23.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 79998KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto als de MINI 3-deurs staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. We hebben het hier over een dealeronderhouden auto uit 2020 die 79999 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De benzinemotor levert uitstekende prestaties. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en witte knipperlichten.

Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het in dashboard opgenomen navigatiesysteem! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Met regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze MINI helemaal compleet.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u