Service

ONTDEK DE UITGEBREIDE SERVICES VAN DUSSELDORP MINI

Ons service aanbod

VAN OLIE VERVANGEN TOT INSPECTIE. ONZE WERKPLAATS STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR.

Een afspraak met de werkplaats maken doe je wanneer jou dat het beste uitkomt. Met onder andere de Online Afspraakplanner van Dusseldorp MINI is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met tien vestigingen is Dusseldorp MINI altijd dichtbij. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor jouw MINI via de afspraakplanner of neem contact met ons op om één van onze medewerkers te spreken. Zij helpen je graag op weg!

Werkplaatsafspraak
01
WERKPLAATSAFSPRAAK
Chevron
Onderhoud & Reparatie
02
ONDERHOUD & REPARATIE
Chevron
Afbeelding Service Inclusive
03
SERVICE INCLUSIVE
Chevron
APK
04
APK
Chevron
Schadeherstel
05
SCHADEHERSTEL
Chevron
Afbeelding - Wielwissel foto MINI
06
WIELWISSEL
Chevron
MINI pechhulp

MINI PECHHULP

Bij pech is de MINI Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je krijgt direct een deskundige aan de lijn, die je met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde MINI dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende!

Meer info
MINI Premium Selection Garantie

MINI PREMIUM SELECTION

De meeste occasions in ons aanbod zijn voorzien van het MINI Premium Selection keurmerk. Dit betekent dat de Premium Selection occasions compleet geïnspecteerd zijn, voorzien zijn van een complete onderhoudshistorie, zijn de gereden kilometers geverifieerd en krijgt u daarbij ook nog eens 24 maanden garantie zonder kilometer beperking.

Meer info

MINI TOP COVER VERZEKERING

MINI Top Cover Verzekering
MINI Top Cover verzekering

ALARMKEURING

Alarmkeuring
Alarmkeuring