WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 49.950,00

NLX-123-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
MINI 3-deurs John Cooper Works Aut. Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8254KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de beperkingen van een aparte kofferbak. De extra deur van deze hatchback geeft toegang tot een zee van ruimte. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 8254 kilometer. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en witte knipperlichten.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel en keyless entry zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u