APK

SCHADEHERSTEL

Stars Schadeherstel. Je auto is niet zomaar een vervoermiddel!

STARS SCHADEHERSTEL

STARS Schadeherstel (STARS) maakt deel uit van Dusseldorp Automotive en komt voort uit Dusseldorp Schadeherstel. Van huis uit de schadespecialist voor BMW’s en MINI’s, werd in 2011 vastgesteld dat wij meer en meer ook voor ‘vreemde merken’ actief ingehuurd werden.

Om zaken ook voor de consument duidelijker te scheiden hebben wij ervoor gekozen om onder een eigen, nieuwe naam door te gaan. STARS Schadeherstel.


Samen met gepassioneerde collega’s zorgen wij er eigenhandig voor dat elke schade vakkundig en onzichtbaar wordt verholpen. We zijn een hechte club met toegewijde mensen die enkel gaan voor het allerbeste resultaat.


Jouw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor je uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit dus, om te koesteren. STARS Schadeherstel begrijpt dit als geen ander. Met de beste mensen, de modernste technieken en de laatste expertise allemaal in eigen huis, leveren wij niets minder dan absolute topkwaliteit.

Van spotrepair tot restyle en van bekleding tot dashboard. Jouw auto schittert in no time weer als vanouds of zelfs beter. Ongeacht merk of model. Of je je nu meldt als vaste klant of in geval van nood. Passie, professionaliteit en perfectie; voor minder gaan we niet. Net als jij.

STARS Schadeherstel kan meer voor je betekenen:

 • Checkmark

  uitdeuken zonder spuiten (restylen)

 • Checkmark

  spot repair (zoals het herstellen van parkeerschades)

 • Checkmark

  reparatie van dashboard en bekleding

 • Checkmark

  herstellen van ruitschades

 • Checkmark

  (opnieuw) spuiten van onderdelen, zoals velgen

Uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken tot een grootte van een golfbal kunnen wij over het algemeen zonder lakbeschadigingen volledig verwijderen. Dit uitdeuken zonder spuiten (“restylen”) kan uiteraard ook bij jou op locatie worden uitgevoerd. Ook meerdere beschadigingen van deze grootte -en in een aantal gevallen zelfs grotere beschadigingen- kunnen op deze wijze worden hersteld.