LEASEN & FINANCIEREN

LEASE EEN MINI ZONDER ZORGEN

Stel je eens voor: je kunt jouw droom MINI rijden en het enige wat jij hoeft te doen is benzine betalen of een eventuele bekeuring. Hoe geweldig is dat? Met de lease mogelijkheden van MINI rijd je al vanaf € 399,- per maand in een MINI en wordt alles voor jou geregeld. Denk aan het onderhoud, reparatie, wegenbelasting, afschrijving en rente. Bij MINI Private Lease is zelfs de verzekering inbegrepen. Naast Private Lease kun jij bij Dusseldorp ook terecht voor een zakelijke MINI Operational Lease. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

 

MINI - Afbeelding - MINI Next Generation

MINI PRIVATE LEASE

Een gloednieuwe MINI voor de deur en je betaalt slechts één maandbedrag. Een MINI rijden is nog nooit zo fijn geweest met MINI Private Lease. Je rijdt al een MINI vanaf € 399,- per maand. Je betaalt alleen voor jouw benzine kosten, zelfs de verzekering is inbegrepen. Kies jouw droom MINI, de gewenste aantal kilometers en de duur van het contract. Vervolgens kun jij jouw MINI helemaal personaliseren als jij wilt!

Bereken je maandbedrag
Operational Lease MINI Countryman

MINI OPERATIONAL LEASE

Wanneer je aan het werk bent, ben je al druk genoeg. Daarom nemen we met MINI Operational Lease graag alles voor jou uit handen. Je rijdt jouw MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand en betaalt alleen voor brandstof of een bekeuring. Wanneer je leasecontract is afgelopen kan je er zelfs voor kiezen om de MINI over te kopen.

Bereken je maandbedrag
Flex Lease MINI Countryman

MINI FLEX LEASE

Heb je interesse in het leasen van een MINI maar wil je niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij je bij Dusseldorp MINI een oplossing, namelijk MINI Flex Lease. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je je contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kun je kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

  • Checkmark

    Flex Comfort

  • Checkmark

    Flex Premium


Flex Lease

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ DUSSELDORP MINI

Indien je een nieuwe of gebruikte MINI bij Dusseldorp koopt, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen, dan is financieren een aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt de keuze uit MINI Private Finance bij een particuliere aankoop en zakelijk bieden wij MINI Financial Lease aan.

BMW Financial Services: Let op geld lenen kost geld!