WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 30.950,00

NLX-682-LZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €403 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 30.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze MINI. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 1500. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze uitvoering is de 3-Deurs voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Lijkt deze MINI u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u