WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 49.950,00

NLX-127-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
MINI 3-deurs John Cooper Works Aut. Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 17778KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze MINI 3-deurs de beste rijprestaties. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Natuurlijk behoren adaptief onderstel, dakspoiler, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Selecteer uw reisbestemming en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met smartphone connectiviteit heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

In de MINI 3-deurs heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u