WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Automaat

€ 30.900,00

NLX-644-LZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €402 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Automaat
€ 30.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 1850KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de MINI 3-Deurs is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2024 heeft 1850 kilometer op de teller staan. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Natuurlijk behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze MINI is met lederen sportstuur, parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en deze MINI staat voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u