MINI Topcover verzekeringen

MINI TOP COVER VERZEKERING

VERZEKER JEZELF VAN ZORGELOOS RIJDEN

Een MINI rij je met plezier, maar het is extra fijn als je geheel zorgeloos van je MINI kan genieten. Daarom hebben we voor jou: de MINI Top Cover verzekering. Hiermee zorg je ervoor dat jouw nieuwe- of gebruikte MINI compleet verzekerd is tegen diefstal of schade. Als zorgeloos rijden in een MINI nog goed genoeg is, profiteer je met de MINI Top Cover verzekering ook nog van vele extra voordelen. Ben je benieuwd naar alle extra voordelen en de mogelijkheden van een MINI Top Cover verzekering? Bekijk hieronder voor meer informatie, bezoek een vestiging naar keuze of neem simpelweg contact met ons op. Graag vertellen wij namelijk alles over de verzekeringsmogelijkheden bij Dusseldorp MINI!

MINI Clubman - Voorzijde

DE VOORDELEN VAN MINI TOP COVER

Alle dekkingen mogelijk: van WA en WA+ tot een volledige Casco verzekering

Betaal geen eigen risico wanneer jouw MINI gerepareerd wordt bij een MINI dealer

 • Checkmark

  Breid je verzekering gemakkelijk uit met aanvullende verzekeringen

 • Checkmark

  Tot 80% no claimkorting

 • Checkmark

  Een speciale nieuwwaarde- en aanschafwaardevergoeding

 • Checkmark

  Gunstige alarmeisen

 • Checkmark

  Alles in eigen hand, zo heb je zelfs de mogelijkheid te betalen per kilometer

 • Checkmark

  Zelfs accessoires zijn meeverzekerd tot € 3.500,-

 • Checkmark

  Maak je al gebruik van MINI Service Inclusive? Deze is gratis meeverzekerd

 • Checkmark

  De beschadigde onderdelen worden altijd vervangen door officiële MINI onderdelen

 • Checkmark

  Geniet kosteloos van vervangend vervoer


BETAAL PER KILOMETER

Heb jij een gloednieuwe MINI die vanaf juli 2020 geleverd is? Dan kan je ervoor kiezen om jouw MINI Top Cover verzekering per kilometer te betalen. Wanneer je hiervoor kiest geniet je van een aantrekkelijke korting op jouw verzekeringspremie en je bent hiermee altijd goedkoper uit dan dat je normaal zou betalen voor je verzekering. 


Iedere maand wordt uw kilometerstand automatisch opgehaald via MINI ConnectedDrive en ontvangt u een overzicht van de gereden kilometers. Rijdt u minder kilometers dan uw gekozen kilometerbundel (met een minimum van 5.000 kilometer per jaar), dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd aan u terugbetaald. Rijdt u meer kilometers dan uw gekozen bundel? Dan wordt de te weinig betaalde premie aan het einde van de looptijd geïncasseerd van uw rekening. Heeft u gekozen voor de bundel ‘onbeperkt (>25.000 km)’ of rijdt u meer dan 25.000 kilometer per jaar, dan zijn de extra gereden kilometers gratis

AANVULLENDE VERZEKERINGEN

ONGEVALLEN

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor alle personen die bij jou in de auto stappen. Met de ongevallenverzekering zorg je ervoor dat alle inzittenden (of hun nabestaanden) zo goed mogelijk verzekerd zijn wanneer er een ongeval plaatsvindt, bijvoorbeeld wanneer zij invalide raken of in het ergste geval komen te overlijden. De hoogte van het bedrag, wat wordt uitgekeerd bij een ongeval, is niet gekoppeld aan de werkelijke schade of kosten. Wanneer iemand bij een ongeval ten overlijden komt, bedraagt het bedrag €12.500.-. Bij invaliditeit is dat bedrag maximaal €25.000,-. Met de ongevallenverzekering voor inzittenden weet je zeker dat bij een ongeval zo goed mogelijk wordt gezorgd voor de personen die jou het meest waardevol zijn. 

SCHADE INZITTENDEN

Met de schade inzittenden verzekering bent u altijd goed verzekerd voor de kosten van schade die jij of jouw passagiers oplopen bij een ongeval. Denk hierbij aan een blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Ook zaken als smartengeld en schade aan persoonlijke bezittingen worden vergoed. Hierbij maakt het niet uit wie de schuldige is, jij en je inzittende(n) zijn altijd verzekerd van een zo goed mogelijke afloop na omstandigheden bij een ongeval. Het maximale bedrag dat wordt uitbetaald is €1.000.000,- per gebeurtenis.

RECHTSBIJSTAND

Raak je buiten je schuld betrokken bij een ongeval? Dan moet je persoonlijke schade zelf terugvragen aan de tegenpartij. Dan kan erg lastig zijn. Heb je gekozen voor de Rechtsbijstandsverzekering? Dan nemen onze deskundigen dit van je over. Zo nodig schakelen wij een advocaat in. Wij betalen alle kosten, ook de rechtskosten bij bepaalde strafzaken. Deze verzekering geldt ook voor je passagiers. Heb je WA + Beperkt Casco of Volledig Casco? Dan helpen wij je met het verhalen van uw letselschade.


Wat wordt er vergoed?

 • Checkmark

  Schade aan de auto zelf en eventueel daaraan gekoppelde caravan of aanhanger

 • Checkmark

  Waardevermindering van de auto als gevolg van de schade

 • Checkmark

  Huurkosten voor een vervangende auto

 • Checkmark

  Schade aan persoonlijke bezittingen in of op de auto