11 jun 2024Nieuws

VANAF NU TE BESTELLEN: DE NIEUWE MINI ACEMAN

MINI - HERO - Homepage - Aceman - Afbeelding

De MINI Aceman is een baanbrekende, volledig elektrische, crossover in het premium compacte segment. Deze innovatieve auto combineert compacte afmetingen met een royale binnenruimte, een moderne visie: maximale benutting van ruimte met een minimale footprint, in combinatie met een modern aandrijfconcept. De MINI Aceman E biedt 184 pk vermogen met een actieradius van 309 km (WLTP), terwijl de Aceman SE 218 pk levert en een actieradius van 405 km (WLTP) heeft. Beide modellen ondersteunen snel opladen, waarbij de batterij binnen 30 minuten van 10 tot 80 procent kan worden opgeladen. De nieuwe MINI Aceman is leverbaar vanaf €38.990,- en is vanaf nu te bestellen bij je favoriete Dusseldorp MINI vestiging!

De MINI Aceman is uiteraard ook beschikbaar voor MINI Private Lease. Om het nog aantrekkelijker te maken komt hij ook nog in aanmerking voor de SEPP-subsidieregeling. Dit betekent dat je de nieuwe MINI Aceman al kan rijden vanaf € 538,-!

 

INTRODUCTIEAANBIEDING.

Speciaal voor de introductie van de nieuwe MINI Aceman zijn er drie uitvoeringen beschikbaar met een uniek introductietarief. De MINI Aceman inclusief deze paketten is dan leverbaar voor € 46.140,- inclusief rijklaar maken en valt daarmee binnen de SEPP-subsidieregeling.

MINI Aceman L Pakket

  • CheckmarkClassic Trim
  • Checkmark18 inch velgen

 

MINI Aceman M Pakket

  • CheckmarkFavoured Trim
  • Checkmark19 inch velgen

 

MINI Aceman SE

  • CheckmarkClassic Trim
  • Checkmark18 inch velgen

 

Bestel hem nu!
De achterzijde van de MINI Aceman

HET EXTERIEUR VAN DE NIEUWE MINI ACEMAN

De krachtige voorzijde van de MINI Aceman wordt gekenmerkt door nieuwe designkoplampen en grille, met hoekige LED-koplampen en een onderscheidende grille in Vibrant Silver of hoogglans Jet Black. Opvallende styling, zoals de klassieke carrosserieopbouw en vloeiend in elkaar overlopende ruiten, zorgen voor optimale aerodynamica en een moderne uitstraling.

De MINI Aceman is beschikbaar in expressieve kleuren met vier contrasterende dakopties. De verschillende trims – Essential, Classic, Favoured en JCW – bieden uiteenlopende stijlen en aanpassingsmogelijkheden, van minimalistisch tot sportief.

 

Het interieur van de MINI Aceman

HET INTERIEUR VAN DE NIEUWE MINI ACEMAN

Het interieur van de MINI Aceman volgt het ‘Charismatic Simplicity’-ontwerp met minimalistische elementen zoals een centraal OLED-display en nieuw ontworpen tuimelschakelaars. Ruime portiervakken, comfortabele zitplaatsen en een optioneel panoramisch glazen dak dragen bij aan de open en lichte atmosfeer.

Het ronde OLED-display van 240 mm biedt intuïtieve bediening via aanraking of spraak, met de mogelijkheid om persoonlijke afbeeldingen te uploaden als achtergrond. De MINI Experience Modes passen de sfeerverlichting en rijervaring aan op basis van acht beschikbare modi, van sportief tot efficiënt rijden.

Meer over de nieuwe MINI Aceman