De nieuwe MINI Aceman Electric

MINI ACEMAN

De nieuwe MINI Aceman

 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

Prijzen

 • € 38.990Leverbaar vanaf
 • € 264Netto bijtelling vanaf
 • € 599Private lease*

MINI ACEMAN - EXTERIEUR

Alle nieuwe MINI-modellen hebben een strak en minimalistisch design. Daardoor hebben ze een eigentijdse, zelfbewuste uitstraling. De ontwerpstijl van de MINI Aceman toont ook zijn vooruitstrevende karakter. De MINI Aceman straalt sportiviteit en zelfvertrouwen uit. Deze nieuwe crossover met z’n vijf deuren is gebaseerd op een puur elektrisch aandrijfconcept. De Aceman heeft vijf zitplaatsen en 300 liter bagageruimte – uit te breiden tot 1.005 liter door de achterbank neer te klappen. Met zijn lengte van 4,07 meter, breedte van 1,75 meter en hoogte van 1,50 meter past de MINI Aceman naadloos tussen de nieuwe MINI Cooper en nieuwe MINI Countryman in. Met zijn gestroomlijnde voorzijde, korte overhangen en functionele design – volgens het ‘Clever Use of Space’-designprincipe van MINI – heeft de Aceman de kenmerkende stijl van MINI, met een onderscheidend karakter. De standaard dakrails, zwarte wielkasten en beschermpanelen rondom en opvallende wielen (17, 18 of 19 inch) benadrukken het veelzijdige, avontuurlijke karakter van de MINI Aceman.

Het zijaanzicht van de MINI Aceman

HET ZIJAANZICHT VAN DE MINI ACEMAN

De achterzijde van de MINI Aceman

DE ACHTERZIJDE VAN DE MINI ACEMAN

Details van MINI Aceman

DETAILS VAN DE MINI ACEMAN

De wielen van de MINI Aceman

DE WIELEN VAN DE MINI ACEMAN

HET INTERIEUR VAN DE MINI ACEMAN

De nieuwe designstijl ‘Charismatic Simplicity’ van MINI komt vooral in het interieur tot uiting. Met consequent minimalisme volgt de MINI Aceman de visie van Sir Alec Issigonis, de ontwerper van de klassieke Mini. Met zijn centrale OLED-display en de nieuw ontworpen tuimelschakelaars weerspiegelt de cockpit belangrijke elementen uit de klassieke Mini. Ruime portiervakken en comfortabele ruimte voor schouders en benen geven het interieur openheid. Het (optionele) panoramische glazen dak versterkt dat met extra daglicht van bovenaf. Verlichting langs de rand van de hemelbekleding zorgt voor extra sfeer. De portiergrepen en de luidsprekerroosters in Vibrant Silver vormen een fascinerend contrast met het horizontale ontwerp van de cockpit. De minimalistische stijl komt terug in de gebogen oppervlakken van het dashboard, bekleed met een weefsel van gerecycled polyester, waarin de onderste kleur doorschijnt in de bovenste. Dit geeft een vriendelijke sfeer met sterke contrasten. Ook de portierbekleding is vervaardigd van dit gemakkelijk te onderhouden, veelzijdige materiaal. Optioneel zijn de comfortabele stoelen bekleed met hoogwaardige stof of geperforeerd Vescin. Achterin biedt de MINI Aceman plaats aan drie passagiers. De achterbankleuning is in ongelijke delen (60:40) neerklapbaar.

Het interieur van de MINI Aceman

DE COCKPIT VAN DE MINI ACEMAN

De besturing in de MINI Aceman

DE KNOPPEN IN DE MINI ACEMAN

De stoelen in de MINI Aceman

DE STOELEN IN DE MINI ACEMAN

LEASE JOUW MINI ACEMAN

Bij Dusseldorp MINI kun je uiteraard terecht voor het leasen van jouw nieuwe MINI Aceman. Je kunt bij Dusseldorp MINI kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease jouw MINI Aceman via Private Lease of zakelijk met MINI Operational Lease. Kies hieronder jouw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!


Leaseprijzen MINI Aceman

 • Checkmark

  Private lease vanaf € 599,- per maand.


De Leaseprijzen zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

 • Checkmark

  Private Lease 48 maanden / 10.000 km per jaar.