WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Go Edition Automaat

€ 31.500,00

NLX-840-NX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €413 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Go Edition Automaat
€ 31.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6682KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De MINI Electric is ruim en comfortabel. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 4001 Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze MINI Electric heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze MINI Electric is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Extra opties op deze auto zijn: regen- en lichtsensor, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u