WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper SE ALL4 Classic Aut. Automaat

€ 36.450,00

NLR-023-XP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
MINI Countryman Cooper SE ALL4 Classic Aut. Automaat
€ 36.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 19427KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride MINI zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een Countryman van het bouwjaar 2022, hij heeft 19427 kilometer op de teller staan. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies terwijl u muziek streamt vanaf uw telefoon of luistert naar het glashelder geluid van de digitale radio. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U bent in deze MINI ook voorzien van automatische airconditioning, lederen sportstuur, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze MINI echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u