WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper SE ALL4 Classic Automaat

€ 34.500,00

NLX-659-XX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €450 per maand
MINI Countryman Cooper SE ALL4 Classic Automaat
€ 34.500,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 61673KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride MINI zijn geweldige rijkwaliteiten. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Met de comfortstoelen heeft u de zekerheid: elke rit fit door de juiste zit. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakspoiler.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Selecteer uw reisbestemming en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter en regensensor als standaard uitrusting.

In de MINI Countryman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u