WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper SE ALL4 Automaat

€ 33.750,00

NLZ-009-KS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Countryman Cooper SE ALL4 Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 55380KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en zwart dakdraagsysteem.

Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u