WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat

€ 46.250,00

NLT-168-HH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €601 per maand
MINI Countryman Cooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat
€ 46.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 21974KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze MINI Countryman van het bouwjaar 2023 heeft 21974 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Het hoogwaardige audiosysteem is geïntegreerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Via bluetooth beluister je podcasts en je persoonlijke playlists. En ook de radio is helemaal van nu, met DAB+. Ook automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry zijn aan boord.

De MINI Countryman is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u