WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper S ALL4 Aut. Automaat

€ 32.950,00

NLH-866-NX
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €430 per maand
MINI Countryman Cooper S ALL4 Aut. Automaat
€ 32.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 54216KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze MINI Countryman. Het is een auto uit 2020. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, zwart dakdraagsysteem, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Audiostreaming maakt het mogelijk om met bluetooth muziek draadloos te luisteren. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze MINI in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u