WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper Business Edition Aut. Automaat

€ 26.450,00

NLZB-660-S
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €348 per maand
MINI Countryman Cooper Business Edition Aut. Automaat
€ 26.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 66107KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De veelzijdigheid straalt van deze MINI Countryman af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2019, is dealeronderhouden en op de teller staat 66107 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder benzinemotor. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de comfortstoelen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, zwart dakdraagsysteem, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze MINI Countryman voorzien van parkeersensoren! Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u