WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper Business Edition Aut. Automaat

€ 44.750,00

NLX-357-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
MINI Countryman Cooper Business Edition Aut. Automaat
€ 44.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor deze MINI Countryman moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Verder is de MINI uitgerust met: dakspoiler, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u