WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket XL Automaat

€ 56.900,00

NLZ-697-FG
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket XL Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Volop ruimte voor uw gezin in deze MINI Countryman. Hij is uit 2024 en er staat 4999 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de driecilinder benzinemotor en de automatische transmissie. De massagefunctie van de verwarmbare voorstoelen is een heerlijke extra optie, waarmee u uw rug en die van de bijrijder een groot plezier doet. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter zijn aan boord.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De MINI Countryman is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system en autonoom remsysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u