WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket XL Automaat

€ 52.900,00

NLX-206-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket XL Automaat
€ 52.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7234KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De MINI Countryman is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto is van 2024 en heeft 4001 kilometer op de teller staan. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! In deze MINI profiteert u onder andere ook van: Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. U bent in deze MINI ook voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Deze MINI Countryman is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze MINI te reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u