WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket L Aut. Automaat

€ 52.900,00

NLX-209-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket L Aut. Automaat
€ 52.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 16750KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Countryman. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder benzinemotor. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze MINI Countryman heeft verwarmbare voorstoelen. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Verder is de MINI uitgerust met: dakdraagsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding en verstelbare achterbank.

Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie! De MINI is standaard voorzien van: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

In de MINI Countryman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen!

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u