WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket L Automaat

€ 54.900,00

NLX-218-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €714 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket L Automaat
€ 54.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9850KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het doordachte ontwerp van de MINI Countryman maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 4001 kilometer. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. Deze MINI Countryman legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto helpt u bij het navigeren door lastige rijbanen en het drukke stadsverkeer. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Deze MINI Countryman is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. De MINI is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u nieuwsgierig naar deze MINI Countryman? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u