WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 63.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 923,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944836
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 63.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duurzaam en dynamisch, de MINI Countryman verenigt deze twee uitersten in zich. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Telefoonaccu in het rood? Laad 'm simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron