WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 Favoured Pakket L Automaat

€ 61.590,00

OPERATIONAL LEASE EUR 795,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942677
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €800 per maand
MINI Countryman SE ALL4 Favoured Pakket L Automaat
€ 61.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de MINI Countryman ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter zijn aan boord.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze MINI u om veiliger te rijden. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system en autonoom remsysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Countryman staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u