WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE John Cooper Works Pakket S Automaat

€ 52.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 705,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944831
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €675 per maand
MINI Countryman E John Cooper Works Pakket S Automaat
€ 52.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de MINI Countryman ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en dakdraagsysteem.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! Deze MINI is voorzien van parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron