WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 53.490,00

OPERATIONAL LEASE EUR 659,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5947639
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 53.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De MINI is standaard voorzien van: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Countryman aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u