WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Favoured Pakket M Automaat

€ 53.490,00

OPERATIONAL LEASE EUR 737,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5947636
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €688 per maand
MINI Countryman E Favoured Pakket M Automaat
€ 53.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Countryman is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Verder is de MINI uitgerust met: Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Telefoonaccu in het rood? Laad 'm simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. Extra opties op deze auto zijn: lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron