WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 59.975,00

OPERATIONAL LEASE EUR 820,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5939464
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €780 per maand
MINI Countryman C John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 59.975,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Volop ruimte voor uw gezin in deze MINI Countryman. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Verder is de MINI uitgerust met: adaptief onderstel, dakdraagsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding en verstelbare achterbank.

Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Verder is het systeem uitgerust met: DAB ontvangst. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De MINI Countryman is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u