WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket M Automaat

€ 56.358,00

OPERATIONAL LEASE EUR 799- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5938517
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €732 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket M Automaat
€ 56.358,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Bij deze MINI Countryman is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze MINI Countryman voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met DAB-radio!) en het navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Deze MINI Countryman is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Countryman. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u