WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.990,00

NLZ-864-LK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket M Automaat
€ 44.990,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Nooit meer een krappe kofferbak; deze heerlijke hatchback geeft u zoveel ruimte als u wilt! Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 6999 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Met de 360 graden camera op deze auto wordt het rijden een heel stuk veiliger, dankzij het optimale zicht dat het biedt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De MINI Cooper is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u