WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930545
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Veel mensen kiezen voor het gemak van een hatchback. Waarom, dat ziet u meteen bij deze auto. Makkelijk laden en zo nodig nóg meer ruimte door de wegklapbare achterbank. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Gemak staat voorop bij deze MINI Electric. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron