WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket L Automaat

€ 45.690,00

PRIVATE LEASE EUR 547,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930608
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €591 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket L Automaat
€ 45.690,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI Electric is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. De 360 graden camera op deze auto wordt verzorgd door vier geavanceerde camera's. Het biedt garantie van uitstekende beeldkwaliteit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Gespierd in het laag, soepel in het hoog: het Harman/Kardon audiosysteem levert een regelrechte sensatie van geluid! Ook is de MINI uitgerust met: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Electric samen. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. In deze MINI vinden we verder een dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron