WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 44.990,00

NLZ-502-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 44.990,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De MINI Electric is ruim en comfortabel. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze MINI Electric een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Smartphone connectiviteit speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft.

De MINI Electric is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Nederland is oplaadland. De kansen voor elektrische auto′s zijn nergens zo hoog. Pak de praktische voordelen! Of liever even uitproberen? Bel dan voor een proefritafspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u