WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperS John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 57.192,00

NLZ-494-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €738 per maand
MINI Cooper S John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 57.192,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze MINI Cooper heeft 4001 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2024. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

In de MINI Cooper heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u