WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 47.442,00

NLZ-501-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €614 per maand
MINI Cooper C John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 47.442,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback heeft geen aparte kofferruimte. Via de extra deur aan de achterzijde laadt u gemakkelijk spullen in en als u de achterbank ook nog neerklapt, krijgt u er in één keer honderden liters laadruimte bij. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze MINI Cooper heeft verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor is deze MINI helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Cooper staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u