WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperC Favoured Pakket M Automaat

€ 44.974,00

NLZ-490-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper C Favoured Pakket M Automaat
€ 44.974,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de MINI Cooper altijd de controle. Deze auto komt uit 2024. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u