WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 51.390,00

PRIVATE LEASE EUR 589,- (48 mnd/10.000 km)

NL5928600
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €668 per maand
MINI Cooper SE John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 51.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De vijfde deur achter is niet alleen handig, deze hatchback is ook een stuk lichter dan een SUV of sedan. Dat scheelt! De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Cooper is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Deze MINI Cooper heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de MINI Cooper heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Cooper staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u