WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 47.640,00

PRIVATE LEASE EUR 553,- (48 mnd/10.000 km)

NL5939318
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €618 per maand
MINI Cooper SE John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 47.640,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vergeet de achterklep en de benauwde kofferruimte. Via de vijfde deur is het makkelijk in- en uitladen. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De MINI is standaard voorzien van: navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u