WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket XL Automaat

€ 50.790,00

PRIVATE LEASE EUR 584,- (48 mnd/10.000 km)

NL5932844
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €657 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket XL Automaat
€ 50.790,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze MINI Electric legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur van deze Electric een super strakke en sportieve uitstraling. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u