WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 44.990,00

NLGDL-24-V
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 44.990,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duurzaam en dynamisch, de MINI Electric verenigt deze twee uitersten in zich. Dit is een auto uit 2024, er staat 10 kilometer op de teller. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Electric is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Ook LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Dankzij de 360 graden camera kunt u zowel de voor- als achterzijde van het voertuig in het oog houden, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry horen tot de voorzieningen op deze auto.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Electric. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u