WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 475,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935536
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Compact en toch royaal met ruimte, deze hatchback. Ideaal met de extra deur aan de achterzijde. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze MINI fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u