WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 475,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930843
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Elektrisch rijden is ontspannen rijden. Achter het stuur van deze MINI Electric kunt u zich in alle rust concentreren op de weg. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Tot de uitrusting behoren ook Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio en smartphone connectiviteit. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u