WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 509,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5931297
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen en donker getint glas achter.

De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Deze MINI Electric is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor!

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron