WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 465,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL7848834
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper E John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hatchback als deze is heerlijk compact en biedt desondanks een zee aan laadruimte. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Met Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor is deze MINI helemaal compleet.

De MINI Cooper is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Cooper staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u