WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE John Cooper Works Pakket M Automaat

€ 44.790,00

PRIVATE LEASE EUR 454,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5936429
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
MINI Cooper E John Cooper Works Pakket M Automaat
€ 44.790,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Met de 360 graden camera op deze auto wordt het rijden een heel stuk veiliger, dankzij het optimale zicht dat het biedt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig, evenals de radio met DAB+. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u