WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE John Cooper Work Pakket M Automaat

€ 45.040,00

PRIVATE LEASE EUR 539,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933500
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €579 per maand
MINI Cooper E John Cooper Work Pakket M Automaat
€ 45.040,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De ruimte van een stationwagen in het uiterlijk van een handige stadsauto. Daarmee noemen we meteen een van de grootste pluspunten van deze hatchback. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Deze MINI Electric heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Een mooie eigentijdse optie is de keyless entry: zonder sleutels gaan alle sloten open zodra u in de buurt bent! En deze auto heeft ook DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Electric samen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Electric te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron