WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5941472
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u. Met lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting is deze MINI helemaal compleet.

In de MINI Cooper heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Cooper aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron