WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 448,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5941596
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als een gewone kofferbak niet afdoende is, kies dan een hatchback als deze. Door de extra achterdeur is het gemakkelijk laden en lossen. En de achterbank is neer te klappen. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Bij deze MINI Cooper is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Ook is de MINI uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Cooper bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u