WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Direct leverbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 531,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5933148
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klein, compact en superslim met de binnenruimte. Een hatchback is niet voor niets een van de meest populaire carrosserievormen. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Ook is de MINI uitgerust met: lederen sportstuur, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

In de MINI Cooper E Favoured Trim Pakket M heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor!

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Cooper E Favoured Trim Pakket M staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron